Fly & Drive Calabrië, Apulië en Sicilië
Indicatieprijs 1.657 €

Fly & Drive Calabrië, Apulië en Sicilië

Wereldplanner
Aanmaakdatum: woensdag 29 mei 2024
Ref ID: 9520729
per persoon Indicatieprijs
1.657 €
Gebaseerd op 2 volwassenen
3.314 €
Totale prijs
Aanmaakdatum: woensdag 29 mei 2024
Bestemmingen: Napels, Matera (Province), Alberobello, Tropea, Messina, Cefalù, Sicilië, Palermo, Agrigento, Siracusa, Taormina, Sicilië, Catania
Thema's

Beschrijving

24 sep
Reis van Amsterdam naar Napels
Vertrek vanaf
EasyJet
EasyJet EasyJet - U24233
07:05 - Amsterdam, Schiphol (AMS)
09:30 - Naples, Capodichino (NAP)
2uur 25min 0 PC Rechtstreeks Tarief: Standard
Vervoer:  U24233
Cabineklasse: Economy
Tarief: Standard
24 sep
Autoverhuur
Fiat 500 /AC/2dr
A/C 2 aantal deuren bij huurauto 2 Personen
Fiat 500 /AC/2dr Of gelijkwaardig
Bevat:
voorwaarden met betrekking tot het vullen van de brandstoftank: Volle tank bij het ophalen
Handgeschakeld
Onbeperkt aantal vrije kilometers
Extra's:
Oneway kosten - 256,20 €
Leeftijd bestuurder

Minimaal 18, Maximaal 99

voorwaarden met betrekking tot het vullen van de brandstoftank
Volle tank bij het ophalen
Algemene betalingsvoorwaarden
800 EUR charged in CreditCard
Bescherming tegen diefstal
Inbegrepen, controleer de voorwaarden
Verzekering cascoschade
Inbegrepen, controleer de voorwaarden
Huurauto ophalen

Napels luchthaven (Shuttle Service) - Capodichino Airport - Telefoonnummer:

Capodichino Airport, Naples, 80143, Italië

Terugbrengen

Catania Airport (Desk in the car Rental Area outside the Terminal) - Telefoonnummer

Fontanarossa Airport, Catania, 95121, Italië

24 sep
1. Dag 1-2: Napels
Overnachten
Reisbeschrijving: Dag 1: Je avontuur begint in Napels, gelegen in de zuidelijke regio Campanië. Deze levendige havenstad combineert kleurrijke Italiaanse straatjes met schitterende pleinen, alles omgeven door de majestueuze Vesuvius die de horizon domineert. Napels straalt een unieke charme uit die je niet mag missen. Er is hier veel te ontdekken! Dag 2: Te voet kun je het dagelijkse leven in Napels goed ervaren. Begin je wandeling op de promenade Caracciolo, die langs de kust loopt en zijn naam ontleent aan de Via Caracciolo. Vanaf hier zijn diverse bezienswaardigheden gemakkelijk te bereiken. Bezoek de Via Santa Lucia, waar de beroemde kerk van Santa Lucia staat, ontdek het charmante haventje van Borgo Marinaio, en verken de Riviera di Chiaia met zijn winkels en levendige nachtleven. Vergeet niet om te genieten van een authentieke Napolitaanse pizza!
Meer informatie
26 sep
Autoreis van 275 Kilometers - 3uur 45min
Napels
Matera (Province)
26 sep
2. Matera (Province)
Overnachten
Reisbeschrijving: Dag 3: Matera Vandaag ga je op een onvergetelijk avontuur door de eeuwenoude straten van Matera! Verken de betoverende Sassi di Matera, waar mensen al meer dan 35.000 jaar wonen. Deze grotwoningen zijn niet alleen historisch, maar ook een UNESCO Werelderfgoedlocatie! En wist je dat Matera een populaire filmlocatie is geworden vanwege zijn unieke architectuur? Maar dat is nog niet alles! Je gaat ook lokale gerechten proeven in een gezellige trattoria en dwalen door de charmante steegjes van Matera. Het wordt een dag vol avontuur, ontdekkingen en Italiaanse charme die je niet snel zult vergeten.
Meer informatie
26 sep
Hotel only
1 Nacht
27 sep
Autoreis van 112 Kilometers - 1uur 53min
Matera (Province)
Alberobello
27 sep
3. Alberobello
Overnachten
Reisbeschrijving: Dag 4: Alberobello Verken het betoverende Alberobello, beroemd om zijn Trullo-huizen met kegelvormige daken. Dwaal door de kronkelende straatjes, bezoek de Trulli-kerk en ontdek unieke bezienswaardigheden zoals de Siamese Trulli. Dag 5: Alberobello Geniet van een adembenemend uitzicht vanaf het Terrazzino Belvedere, waar je een panoramisch zicht hebt op de zee van kegelvormige daken. Het uitzicht vanaf hier biedt een geheel ander perspectief dan wanneer je door de straatjes wandelt. Dag 6: Tropea Reis naar het charmante badplaatsje Tropea aan de Kust van de Goden. Laat je betoveren door de azuurblauwe Tyrreense Zee, verken de sfeervolle straatjes en bewonder de oude huizen die naadloos lijken te versmelten met de hoge rotsen. Bezoek zeker het prachtige klooster Santa Maria dell’Isola, dat majestueus op een rots voor de kust staat.
Meer informatie
29 sep
Autoreis van 351 Kilometers - 4uur 35min
Alberobello
Tropea
29 sep
4. Tropea
Overnachten
Reisbeschrijving: De prachtige stad Tropea, in de regio Calabrië, is een uitstekende bestemming voor de zomer in Italië. Tropea staat bekend om zijn stranden, het Heiligdom van Santa Maria dell'Isola, zijn historische centrum en de "rode ui IGP" (cipolla rossa di Tropea). Tropea ligt aan de Costa degli Dei (Kust van de Goden), beroemd in heel Italië vanwege de schoonheid van zijn stranden en de kleur van de zee. Naast Tropea kunt u ook Capo Vaticano, Parghelia, Zambrone, Pizzo, Vibo Valentia bezoeken en verblijven. Op een paar kilometer van Tropea, in de bergen, kunt u het stadje Spilinga bezoeken, beroemd om de Nduja calabrese, een typisch Calabrische salume die bijzonder pittig is. U kunt ook het dorp Zungri en zijn rotstekeningen bezoeken.
Meer informatie
30 sep
Autoreis van Geen routebeschrijving
Tropea
Messina
30 sep
5. Messina
Overnachten
Reisbeschrijving: Dag 7: Messina Verken de havenstad Messina op Sicilië, slechts vier kilometer van het Italiaanse vasteland verwijderd. Hier staat een aantal prachtige gebouwen, waaronder de imposante dom van Messina, de klokkentoren en de fontein di Orione. Dag 8: Messina & Stromboli Maak vandaag vanuit het nabijgelegen Milazzo een boottocht naar de betoverende Eolische Eilanden. Deze archipel omvat onder andere Stromboli, een zeer actieve vulkaan. Ervaar de adembenemende uitbarstingen van gloeiende lava bij de Sciara del Fuoco, een onvergetelijke ervaring. Dag 9: Messina - Cefalù Reis naar Cefalù, vooral bekend als badplaats, maar met een rijk historisch centrum. Verlies jezelf in de charmante pleinen, straten en kerken die als achtergrond dienden voor de film "Cinema Paradiso" van Giuseppe Tornatore. Bewonder de prachtige Arabisch-Normandische kathedraal, versierd met schitterende mozaïeken.
Meer informatie
02 okt
Autoreis van 159 Kilometers - 1uur 57min
Messina
Cefalù, Sicilië
02 okt
6. Cefalù, Sicilië
Overnachten
Reisbeschrijving: Dag 9: Vandaag ontdek je het betoverende Cefalù, een bestemming die niet alleen bekendstaat als badplaats, maar ook rijk is aan historische pracht. Verlies jezelf in de charmante pleinen, kronkelende straten en eeuwenoude kerken die als decor dienden voor de film "Cinema Paradiso" van Giuseppe Tornatore, waardoor hun schoonheid nog meer tot leven komt. Maar dat is niet alles. Een absoluut hoogtepunt van Cefalù is de beroemde Arabisch-Normandische kathedraal, met zijn prachtige mozaïeken die je laten wegdromen naar vervlogen tijden. Ervaar vandaag de magie van Cefalù en laat je betoveren door zijn tijdloze schoonheid.
Meer informatie
03 okt
Autoreis van 68 Kilometers - 1uur 4min
Cefalù, Sicilië
Palermo
03 okt
7. Palermo
Overnachten
Reisbeschrijving: Dag 10: Cefalù - Palermo Vandaag rij je naar Palermo, de bruisende hoofdstad van Sicilië. Hier ontdek je een mix van mediterrane sfeer en oriëntaalse invloeden, bewonder je diverse architecturale hoogtepunten en geniet je van de levendige eetgelegenheden en markten. Dag 11: Palermo Verlies jezelf vandaag in de levendige Ballaro-markt en proef de lokale smaken en geuren van Palermo terwijl je langs de kraampjes struint en geniet van de bruisende sfeer. Dag 12: Palermo - Agrigento Ontdek het charmante Palermo verder voordat je richting Agrigento vertrekt. Hier kun je genieten van lokale lekkernijen zoals pecorino-ijs en de rijke geschiedenis van de oude Griekse stad Akragas verkennen.
Meer informatie
05 okt
Autoreis van 179 Kilometers - 2uur 22min
Palermo
Agrigento
05 okt
8. Agrigento
Overnachten
Reisbeschrijving: Dag 12: Je vertrekt vandaag vanuit Palermo naar het prachtige Agrigento, met zijn overvloed aan chique boetieks, voortreffelijke eetgelegenheden en levendige bars. Terwijl je de stad achter je laat, blijft de historische charme in je herinnering gegrift. Maar voordat je afscheid neemt, moet je absoluut de lokale delicatesse van Agrigento proeven: pecorino-ijs! Terwijl je richting Agrigento rijdt, kun je je verheugen op het verkennen van een van de meest intrigerende archeologische vindplaatsen van Sicilië - de oude Griekse stad Akragas, gelegen in de Vallei van de Tempels.
Meer informatie
06 okt
Autoreis van 208 Kilometers - 2uur 33min
Agrigento
Siracusa
06 okt
9. Siracusa
Overnachten
Reisbeschrijving: Dag 13: Stap vandaag binnen in de tijdloze pracht van Sicilië terwijl je Syracuse verkent. Omringd door oude Griekse ruïnes en weelderige citrusboomgaarden, voel je de betovering van deze stad. Op de barokke pleinen en kronkelende steegjes proef je de rijke geschiedenis die hier rondwaart. Een fascinerend feit wacht op je: ooit was Syracuse groter dan zowel Athene als Korinthe. Vergeet niet het archeologische park van Neapolis te ontdekken, een van de meest uitgebreide archeologische sites op het eiland. Syracuse wacht om je te betoveren met haar tijdloze allure.
Meer informatie
06 okt
Hotel only
1 Nacht
07 okt
Autoreis van 119 Kilometers - 1uur 39min
Siracusa
Taormina, Sicilië
07 okt
10. Taormina, Sicilië
Overnachten
Reisbeschrijving: Dag 14: Vandaag reis je naar Taormina, een van de meest geliefde bestemmingen van Sicilië. Dit betoverende stadje op de berghelling verwelkomt je met zijn boeiende bezienswaardigheden, waaronder het Corvaja-paleis en de oude Romeinse overblijfselen, zoals het theater. Neem de tijd om te ontspannen op een terrasje, waar je het bruisende straatleven kunt observeren en kunt genieten van het authentieke Siciliaanse leven. Dag 15: Een bijzondere dag! Vandaag breng een bezoek aan de majestueuze Etna, een van de grootste actieve vulkanen van Europa. Met zijn imposante hoogte van ruim 3200 meter domineert de Etna het landschap van Oost-Sicilië. Verken de verschillende paden rondom de vulkaan, geniet van adembenemende uitzichten en neem de kabelbaan naar de top van de zuidelijke kant voor een onvergetelijke ervaring. De Etna wacht op je, klaar om je te betoveren met zijn natuurlijke schoonheid en kracht.
Meer informatie
07 okt
Hotel only
2 Nachten
09 okt
Autoreis van 38 Kilometers - 1uur 4min
Taormina, Sicilië
Catania
09 okt
11. Catania
Tussenstop
Reisbeschrijving: Dag 16: Reis vroeg in de ochtend naar Catania om deze prachtige plek te verkennen voordat je terugvliegt naar huis in de avond. Geniet van de UNESCO Werelderfgoedlocaties, zoals het Historisch Centrum van Catania, inclusief Piazza Duomo, het Romeinse amfitheater en de olifantenfontein. Ontdek de rijke geschiedenis en de bruisende sfeer van de stad voordat je vertrekt.
Meer informatie
09 okt
Reis van Catania naar Amsterdam
Terug
Transavia Holland
Transavia Holland Transavia Holland - HV5218
19:55 - Catania, Catania Fontanarossa (CTA)
23:05 - Amsterdam, Schiphol (AMS)
3uur 10min Rechtstreeks Tarief: Basic
Vervoer:  HV5218
Cabineklasse: Economy
Tarief: Basic
per persoon Indicatieprijs
1.657 €
Gebaseerd op 2 volwassenen
3.314 €
Totale prijs
Pas deze reis aan naar wens en boek online
Dit voorstel bestaat uit
Bestemmingen 11
Vervoer 2
Accommodaties 10
Auto's 1

Ons aanbod van rondreizen

Laat je inspireren!

Bekijk ons volledige aanbod