Monastera Santa Rosa, Amalfi
Indicatieprijs 2.312 €
Amalfi, Italië

Monastera Santa Rosa, Amalfi

Wereldplanner
Aanmaakdatum: woensdag 22 mei 2024
Ref ID: 9430803
per persoon Indicatieprijs
2.312 €
Gebaseerd op 2 volwassenen
4.623 €
Totale prijs
Aanmaakdatum: woensdag 22 mei 2024
Thema's

Reisbeschrijving

Amalfi is een stad en gemeente in de provincie Salerno, in de regio Campania, Italië, aan de Golf van Salerno. Het ligt aan de monding van een diepe ravijn, omringd door dramatische kliffen en kustlandschap. Amalfi is de belangrijkste stad van de kust waar het zich bevindt, genaamd Costiera Amalfitana (Amalfikust), en is tegenwoordig een belangrijke toeristische bestemming samen met andere steden aan dezelfde kust, zoals Positano, Ravello en anderen. Amalfi is opgenomen in de UNESCO Werelderfgoedlijst. De Amalfikust staat bekend om zijn productie van Limoncello likeur en het gebied is een bekende kweker van citroenen.
Meer informatie

Inbegrepen diensten

05 sep
Hotel only
3 Nachten
Monastero Santa Rosa Hotel & Spa 9,9 Grandioos
Conca dei Marini - Op 2,7 km van het centrumBED & BREAKFAST Via Roma 2, Conca dei Marini 84010 Kamer, 1 queensize bed, terras, uitzicht op zee
Wanneer je verblijft bij Monastero Santa Rosa Hotel & Spa in Conca dei Marini bevind je je vlak bij het strand, op 10 min. rijden van Duomo di Amalfi en Haven van Amalfi. Dit hotel met luxe voorzieningen ligt op 4,7 km van Strand Amalfi en op 28,4 km van Piazza Tasso.Verwen jezelf met massages, lichaamsbehandelingen en gezichtsbehandelingen wanneer je de spa bezoekt. Je vindt de recreatieve voorzieningen vast leuk, met onder meer een buitenzwembad, een sauna en fitnessfaciliteiten. Andere kenmerken van dit hotel zijn gratis wifi, conciërgeservices en huwelijksservices. Dankzij de gratis strandshuttle kom je zonder zorgen op het strand aan.Doe of je thuis bent in één van de 20 individueel gemeubileerde kamers met iPod-docks en een flatscreentelevisie. Je bed met Select Comfort matras komt met donzen dekbedden en Italiaanse Frette-lakens. Dankzij gratis wifi blijf je online, terwijl de tv met digitale zenders zorgt voor het kijkplezier. De privébadkamers met een douche hebben een regendouche en designer toiletartikelen.Geniet van een lekker diner in het restaurant of bestel een snack in 2 koffiebars/cafés. Ook biedt dit hotel roomservice (beperkte tijden) aan. Sluit je dag af met een drankje in een bar/lounge of een poolbar. Dagelijks kun je van 07.30 uur tot 10.30 uur genieten van een gratis uitgebreid ontbijt. Enkele van de voorzieningen zijn een 24-uurs businesscentrum, een limousine- of autoservice en gratis kranten in de lobby. Voor een toeslag worden een shuttleservice van/naar de luchthaven en vervoer vanaf het treinstation aangeboden.
per persoon Indicatieprijs
2.312 €
Gebaseerd op 2 volwassenen
4.623 €
Totale prijs
Pas deze reis aan naar wens en boek online
Dit voorstel bestaat uit
Bestemmingen 1
Accommodaties 1

Ons aanbod van rondreizen

Laat je inspireren!

Bekijk ons volledige aanbod