Fly & Drive President Route
Indicatieprijs 2.172 €

Fly & Drive President Route

Flextours
Aanmaakdatum: dinsdag 7 mei 2024
Ref ID: 9223009
per persoon Indicatieprijs
2.172 €
Gebaseerd op 2 volwassenen
Aanmaakdatum: dinsdag 7 mei 2024
Bestemmingen: Denver CO, Cheyenne WY, Rapid City SD, Worland, Yellowstone National Park, Teton Village WY, Twin falls ID, Salt Lake City UT

Beschrijving

11 nov
Reis van Amsterdam naar Denver CO
Vertrek vanaf
KLM Royal Dutch Airlines
KLM Royal Dutch Airlines KLM Royal Dutch Airlines
09:15 - Amsterdam, Schiphol (AMS)
15:10 - Denver, Denver Intl (DEN)
13uur 55min 0 PC 1 tussenstop
KL
KL KLM Royal Dutch Airlines - KL 6027
09:15 - Amsterdam, Schiphol (AMS)
12:00 - Salt Lake City, Salt Lake City Intl (SLC)
Vervoer:  KL6027 Uitgevoerd door:  Delta Air Lines
Cabineklasse: Economy
1uur 40min - Aansluiting op het vliegveld Salt Lake City, Salt Lake City Intl (SLC)
KL
KL KLM Royal Dutch Airlines - KL 6322
13:40 - Salt Lake City, Salt Lake City Intl (SLC)
15:10 - Denver, Denver Intl (DEN)
Vervoer:  KL6322 Uitgevoerd door:  Delta Air Lines
Cabineklasse: Economy
11 nov
Autoverhuur
Mitsubishi Mirage /AC/A/2dr
A/C 2 aantal deuren bij huurauto 2 Personen
Mitsubishi Mirage /AC/A/2dr Of gelijkwaardig
Bevat:
voorwaarden met betrekking tot het vullen van de brandstoftank: Volle tank bij het ophalen
Automatisch
Onbeperkt aantal vrije kilometers
Extra's:
Oneway kosten - 174,81 €
Leeftijd bestuurder

Minimaal 21, Maximaal 99

voorwaarden met betrekking tot het vullen van de brandstoftank
Volle tank bij het ophalen
Algemene betalingsvoorwaarden
93.75 EUR charged in CreditCard
Bescherming tegen diefstal
Inbegrepen, controleer de voorwaarden
Verzekering cascoschade
Inbegrepen, controleer de voorwaarden
Huurauto ophalen

Denver Luchthaven (Shuttle Service) - 24530 East 78th Avenue - Telefoonnummer:

24530 East 78th Avenue, Denver, CO 80249, U.S.A.

Terugbrengen

Salt Lake City Airport (Desk in arrival hall) - Telefoonnummer

3920 West Terminal Dr, Salt Lake City, UT 84122 , U.S.A.

11 nov
1. Denver (Colorado)
Overnachten
Reisbeschrijving: Denver, de bruisende hoofdstad van Colorado, omarmt een unieke mix van stedelijke flair en natuurlijke pracht. Omringd door de majestueuze Rocky Mountains, biedt deze stad een schat aan buitenactiviteiten, zoals wandelen, skiën en mountainbiken. Het levendige centrum, met zijn historische gebouwen en moderne wolkenkrabbers, herbergt diverse musea, restaurants en levendige wijken zoals LoDo. De iconische Red Rocks Amphitheatre en het nabijgelegen Rocky Mountain National Park trekken natuurliefhebbers en avonturiers aan. Met een bruisend cultureel leven, een opkomende culinaire scene en de nabijheid van spectaculaire natuur, blijft Denver een bestemming die aantrekt en inspireert.
Meer informatie
13 nov
Autoreis van 164 Kilometers - 1uur 43min
Denver CO
Cheyenne WY
13 nov
2. Cheyenne (Wyoming)
Overnachten
Reisbeschrijving: Cheyenne, de hoofdstad van Wyoming, is doordrenkt van Amerikaanse geschiedenis en de authentieke sfeer van het Wilde Westen. Bekend om zijn roemrijke Cheyenne Frontier Days, 's werelds grootste openluchtrodeo, viert de stad haar wortels met trots. Het historische centrum omarmt oude saloons, Western-architectuur en musea die het verhaal van het Westen vertellen. Het Wyoming State Capitol en het Cheyenne Depot Museum getuigen van de rijke erfenis. Buiten de stad kunnen natuurliefhebbers genieten van de weidse open ruimtes van de prairies en de nabijheid van het prachtige Medicine Bow National Forest. Cheyenne belichaamt de ruige geest van het Wilde Westen.
Meer informatie
13 nov
Hotel only
1 Nacht
14 nov
Autoreis van 496 Kilometers - 5uur 3min
Cheyenne WY
Rapid City SD
14 nov
3. Rapid City, SD
Overnachten
Reisbeschrijving: Rapid City, gelegen in de prachtige Black Hills van South Dakota, vormt een toegangspoort tot spectaculaire natuurlijke schoonheid en rijke Amerikaanse geschiedenis. Het is de thuisbasis van de beroemde Mount Rushmore en Crazy Horse Memorial, iconische beeldhouwwerken die eer betonen aan de Amerikaanse geschiedenis. Het levendige centrum biedt kunstgalerijen, restaurants en lokale boetieks. De stad is omgeven door adembenemende natuurlijke wonderen zoals Custer State Park, waar wilde dieren vrij rondlopen, en Badlands National Park, met zijn unieke geologische formaties. Rapid City dient als een bruisende uitvalsbasis voor het verkennen van de majestueuze schoonheid van South Dakota.
Meer informatie
14 nov
Hotel only
3 Nachten
17 nov
Autoreis van 489 Kilometers - 5uur 49min
Rapid City SD
Worland
17 nov
4. Worland
Overnachten
Reisbeschrijving: Worland, gelegen in het schilderachtige noordwesten van Wyoming, omarmt een rustige charme te midden van uitgestrekte landschappen. Deze stad, aan de voet van de Big Horn Mountains, biedt een gemeenschap geworteld in landbouw en ranching, gekenmerkt door vriendelijke mensen en een sterke verbinding met de natuur. De nabijheid van Hot Springs State Park, met zijn warmwaterbronnen en zwavelputten, biedt ontspanning. Worland viert zijn erfgoed met het Washakie Museum, dat de geschiedenis van het gebied weerspiegelt. Het serene karakter, gecombineerd met de natuurlijke pracht, maakt Worland een vredige ontsnapping en een ode aan het landelijke Wyoming.
Meer informatie
18 nov
Autoreis van 297 Kilometers - 4uur 12min
Worland
Yellowstone National Park
18 nov
5. Yellowstone National Park
Overnachten
Reisbeschrijving: Yellowstone National Park, het oudste nationale park ter wereld, is een natuurwonderland dat de zintuigen prikkelt met geisers, kleurrijke warmwaterbronnen en wilde dieren. Het park, verspreid over Wyoming, Montana en Idaho, herbergt 's werelds grootste concentratie geothermische activiteit, zoals de iconische Old Faithful. Spectaculaire ravijnen, kletterende watervallen en uitgestrekte bossen bieden een thuis voor diverse diersoorten, waaronder bizons, beren en wolven. De Grand Canyon van Yellowstone en de serene Yellowstone Lake verbazen met hun ongerepte schoonheid. Het park fungeert als een monument voor de kracht van de natuur, een waar paradijs voor avonturiers die op zoek zijn naar adembenemende landschappen en wilde natuur.
Meer informatie
18 nov
Hotel only
3 Nachten
21 nov
Autoreis van 124 Kilometers - 2uur 2min
Yellowstone National Park
Teton Village WY
21 nov
6. Jackson Hole, Wyoming
Overnachten
Reisbeschrijving: Jackson Hole, een betoverend stukje Wyoming, wordt omringd door de majestueuze toppen van de Teton Range en staat bekend om zijn overweldigende natuurlijke pracht. Dit bergachtige paradijs biedt een scala aan avonturen, van wereldklasse skiën in de winter tot wandelen, bergbeklimmen en wildwaterraften in de zomer. De stad Jackson, met zijn iconische antler-bogen en levendige Town Square, belichaamt een authentieke Western-sfeer met boetieks, kunstgalerijen en restaurants. De nabijheid van Grand Teton National Park en de toegangspoort tot Yellowstone maken Jackson Hole tot een ideale bestemming voor natuurliefhebbers en avonturiers die op zoek zijn naar ongerepte schoonheid en opwinding in de wildernis.
Meer informatie
22 nov
Autoreis van 447 Kilometers - 4uur 41min
Teton Village WY
Twin falls ID
22 nov
7. Twin falls (Idaho)
Overnachten
Reisbeschrijving: Twin Falls, gelegen in het zuiden van Idaho, omarmt een betoverend landschap vol natuurlijke wonderen. De beroemde Snake River Canyon, met de adembenemende Perrine Bridge, trekt avonturiers aan voor BASE jumping en ziplining. De iconische Shoshone Falls, ook wel de 'Niagara van het Westen' genoemd, imponeren met hun krachtige stroming en schilderachtige omgeving. De stad biedt een mix van geschiedenis en moderne voorzieningen, met gezellige eetgelegenheden en boeiende musea, zoals het Herrett Center for Arts & Science. De omringende natuurlijke schoonheid, afgewisseld met opwindende activiteiten, maken Twin Falls tot een onvergetelijke bestemming in Idaho.
Meer informatie
22 nov
Hotel only
1 Nacht
23 nov
Autoreis van 355 Kilometers - 3uur 26min
Twin falls ID
Salt Lake City UT
23 nov
8. Salt Lake City UT
Overnachten
Reisbeschrijving: Salt Lake City, de bruisende hoofdstad van Utah, balanceert perfect tussen stedelijke verfijning en natuurlijke pracht. De stad, omringd door imposante bergen, is de thuisbasis van de iconische Salt Lake Temple en het historische Temple Square, een centrum van de mormoonse erfenis. Het levendige stadscentrum biedt kunstgaleries, uitstekende eetgelegenheden en levendige markten zoals de bekende Downtown Farmers Market. Natuurliefhebbers vinden voldoening in nabijgelegen recreatiegebieden zoals Big Cottonwood Canyon, ideaal om te wandelen en skiën. De combinatie van een rijke geschiedenis, culturele diversiteit en toegang tot adembenemende natuur maakt Salt Lake City tot een boeiende bestemming.
Meer informatie
23 nov
Hotel only
1 Nacht
24 nov
Reis van Salt Lake City UT naar Amsterdam
Terug
KLM Royal Dutch Airlines
KLM Royal Dutch Airlines KLM Royal Dutch Airlines - KL6026 - Uitgevoerd door: Delta Air Lines
15:10 - Salt Lake City, Salt Lake City Intl (SLC)
09:05 - Amsterdam, Schiphol (AMS)
+1 dag 9uur 55min 0 PC Rechtstreeks
Vervoer:  KL6026 Uitgevoerd door:  Delta Air Lines
Cabineklasse: Economy
per persoon Indicatieprijs
2.172 €
Gebaseerd op 2 volwassenen
Pas deze reis aan en boek
Dit voorstel bestaat uit
Bestemmingen 8
Vervoer 2
Accommodaties 8
Auto's 1

Ons aanbod van rondreizen

Laat je inspireren!

Bekijk ons volledige aanbod