Fly & Drive The Great lakes
Indicatieprijs 3.009 €

Fly & Drive The Great lakes

autoreis
Aanmaakdatum: dinsdag 7 mei 2024
Ref ID: 9222720
per persoon Indicatieprijs
3.009 €
Gebaseerd op 2 volwassenen
Aanmaakdatum: dinsdag 7 mei 2024
Bestemmingen: Chicago IL, Milwaukee WI, Green Bay WI, Minneapolis MN, Duluth MN, Marquette MI, Sault Ste Marie, Huntsville Canada, The Blue Mountains, Toronto, Niagara Falls, Windsor, Ontario, Holland MI, Chicago IL

Beschrijving

04 nov
Reis van Amsterdam naar Chicago IL
Vertrek vanaf
KLM Royal Dutch Airlines
KLM Royal Dutch Airlines KLM Royal Dutch Airlines - KL611
12:35 - Amsterdam, Schiphol (AMS)
14:30 - Chicago, Chicago Ohare Intl (ORD)
8uur 55min 0 PC Rechtstreeks
Vervoer:  KL611
Cabineklasse: Economy
04 nov
Autoverhuur
Mitsubishi Mirage /AC/A/4dr
A/C 4 aantal deuren bij huurauto 2 Personen
Mitsubishi Mirage /AC/A/4dr Of gelijkwaardig
Bevat:
voorwaarden met betrekking tot het vullen van de brandstoftank: Volle tank bij het ophalen
Automatisch
Onbeperkt aantal vrije kilometers
Leeftijd bestuurder

Minimaal 21, Maximaal 99

voorwaarden met betrekking tot het vullen van de brandstoftank
Volle tank bij het ophalen
Algemene betalingsvoorwaarden
93.75 EUR charged in CreditCard
Bescherming tegen diefstal
Inbegrepen, controleer de voorwaarden
Verzekering cascoschade
Inbegrepen, controleer de voorwaarden
Huurauto ophalen

Chicago O´Hare Luchthaven (Shuttle Service) - 10255 W Zemke Boulevardd - Telefoonnummer:

10255 W Zemke Boulevardd, Chicago, IL 60666, U.S.A.

Terugbrengen

Chicago O´Hare Luchthaven (Shuttle Service) - 10255 W Zemke Boulevardd - Telefoonnummer

10255 W Zemke Boulevardd, Chicago, IL 60666, U.S.A.

04 nov
1. Chicago IL
Overnachten
Reisbeschrijving: Chicago, in Illinois, betovert met zijn architecturale pracht, culturele diversiteit en bruisende sfeer. De stad, gelegen aan Lake Michigan, biedt iconische wolkenkrabbers, zoals de Willis Tower en het John Hancock Building. Millennium Park, met de beroemde Cloud Gate-sculptuur, trekt bezoekers aan. De Navy Pier biedt entertainment en uitzichten op de skyline. Musea zoals het Art Institute of Chicago en het Field Museum zijn wereldberoemd. De historische wijk, de Magnificent Mile, biedt winkels en restaurants. De stad staat bekend om zijn levendige muziekscene en diverse eetgelegenheden. Chicago's mix van architectuur, kunst en kosmopolitische ambiance maakt het een onmisbare bestemming voor cultuurliefhebbers.
Meer informatie
04 nov
Hotel only
2 Nachten
06 nov
Autoreis van 155 Kilometers - 1uur 54min
Chicago IL
Milwaukee WI
06 nov
2. Milwaukee WI
Overnachten
Reisbeschrijving: Milwaukee, gelegen aan Lake Michigan in Wisconsin, staat bekend om zijn brouwerijgeschiedenis, culturele scène en schilderachtige ligging. De stad biedt het Harley-Davidson Museum en het Milwaukee Art Museum, met zijn iconische bewegende vleugels. De historische Third Ward biedt boetieks en kunstgalerijen. Brouwerijtours zijn populair, zoals bij de beroemde Pabst Mansion. Summerfest, het grootste muziekfestival ter wereld, trekt jaarlijks duizenden bezoekers. De rivier de Milwaukee biedt mogelijkheden voor boottochten en recreatie. Milwaukee's mix van brouwerijtradities, kunst, festivals en de sfeer van het meer maakt het een aantrekkelijke bestemming voor culturele ontdekkingen.
Meer informatie
06 nov
Hotel only
1 Nacht
07 nov
Autoreis van 195 Kilometers - 1uur 52min
Milwaukee WI
Green Bay WI
07 nov
3. Green Bay WI
Overnachten
Reisbeschrijving: Green Bay, in Wisconsin, is beroemd om zijn sportcultuur, natuurlijke schoonheid en erfgoed. De stad is de thuisbasis van het iconische Lambeau Field, de thuisbasis van de Green Bay Packers, en het Packers Hall of Fame. De Fox River biedt mogelijkheden voor boottochten en buitenactiviteiten. Het National Railroad Museum toont historische treinen. De stad biedt ook kunstgalerijen en lokale ambachten in de historische wijk. De nabijheid van Lake Michigan en de omliggende natuurparken maakt het ideaal voor natuurliefhebbers. Green Bay's combinatie van sporttrots, erfgoed en natuurlijke pracht maakt het tot een intrigerende bestemming.
Meer informatie
07 nov
Hotel only
1 Nacht
08 nov
Autoreis van 451 Kilometers - 4uur 23min
Green Bay WI
Minneapolis MN
08 nov
4. Minneapolis MN
Overnachten
Reisbeschrijving: Minneapolis, Minnesota, charmeert met zijn bruisende kunstscene, parken en moderne levensstijl. De stad biedt het Minneapolis Institute of Art met diverse kunstcollecties en het Walker Art Center. De Sculpture Garden herbergt het iconische Cherry and Spoon-kunstwerk. De stad omarmt ook het bruisende Mill District met historische molens en het prachtige Stone Arch Bridge. De Mississippi River biedt mogelijkheden voor boottochten en recreatie. Het bruisende Downtown met restaurants, winkels en theaters trekt bezoekers aan. Minneapolis' harmonie tussen kunst, natuurlijke schoonheid en een dynamische sfeer maakt het tot een veelzijdige bestemming voor cultuur- en natuurliefhebbers.
Meer informatie
10 nov
Autoreis van 252 Kilometers - 2uur 22min
Minneapolis MN
Duluth MN
10 nov
5. Duluth MN
Overnachten
Reisbeschrijving: Duluth, in Minnesota, fascineert met zijn betoverende ligging aan Lake Superior en zijn outdoor-avonturen. Het Canal Park biedt uitzichten op de iconische vuurtoren en de historische Aerial Lift Bridge. De Lakewalk langs het meer is perfect voor wandelingen en fietstochten. Het Glensheen Mansion, een historisch landgoed, biedt inzicht in het verleden van de stad. De Great Lakes Aquarium fascineert met zijn aquatische leven. De omgeving biedt mogelijkheden voor kajakken, wandelen en wintersporten. Duluth's verbinding met de natuur, maritieme geschiedenis en prachtige omgeving maken het een ideale bestemming voor natuurliefhebbers en avonturiers.
Meer informatie
11 nov
Autoreis van 410 Kilometers - 4uur 33min
Duluth MN
Marquette MI
11 nov
6. Marquette MI
Overnachten
Reisbeschrijving: Marquette, gelegen aan de oevers van Lake Superior in Michigan, betovert met zijn natuurlijke schoonheid en outdoor-activiteiten. Presque Isle Park biedt wandelpaden en adembenemende uitzichten op het meer. Het historische centrum biedt lokale winkels en eetgelegenheden. Het Marquette Maritime Museum belicht de maritieme geschiedenis van de regio. Het stadje biedt ook toegang tot recreatieve mogelijkheden zoals wandelen, fietsen en wintersporten in de omliggende bossen en paden. De prachtige ligging aan het meer en de variëteit aan buitenactiviteiten maken Marquette tot een aantrekkelijke bestemming voor natuurliefhebbers en avonturiers.
Meer informatie
11 nov
Hotel only
2 Nachten
13 nov
Autoreis van 274 Kilometers - 2uur 57min
Marquette MI
Sault Ste Marie
13 nov
7. Sault Ste Marie
Overnachten
Reisbeschrijving: Sault Ste. Marie, gelegen tussen Lake Superior en Lake Huron in Michigan, boeit met zijn rijke maritieme geschiedenis en natuurlijke pracht. Het Soo Locks-systeem biedt een fascinerende kijk op scheepvaart en de omgeving. Het Tower of History biedt panoramische uitzichten op de stad en de meren. Het River of History Museum belicht de regio's geschiedenis. De stad biedt buitenactiviteiten zoals wandelen, vissen en kajakken. Het Kewadin Casino trekt bezoekers aan voor entertainment. Sault Ste. Marie's combinatie van maritieme charme, historische betekenis en recreatieve mogelijkheden maakt het een boeiende bestemming voor geschiedenis- en natuurliefhebbers.
Meer informatie
14 nov
Autoreis van 535 Kilometers - 6uur 6min
Sault Ste Marie
Huntsville Canada
14 nov
8. Huntsville Canada
Overnachten
Reisbeschrijving: Het betoverende Huntsville, gelegen in Ontario, Canada, is omringd door weelderige bossen en heldere meren. Het Algonquin Provincial Park, in de buurt, biedt uitgestrekte wildernis, wandelpaden en kano-mogelijkheden. Huntsville zelf staat bekend om zijn kunstgemeenschap, met galerijen en kunstfestivals. Het historische centrum biedt lokale ambachten en eetgelegenheden. Het Muskoka Heritage Place geeft inzicht in de lokale geschiedenis. Het adembenemende landschap, gecombineerd met culturele attracties en buitenactiviteiten, maakt Huntsville een perfecte bestemming voor natuurliefhebbers en reizigers die op zoek zijn naar rust en schoonheid.
Meer informatie
14 nov
Hotel only
2 Nachten
16 nov
Autoreis van 177 Kilometers - 2uur 20min
Huntsville Canada
The Blue Mountains
16 nov
9. The Blue Mountains
Overnachten
Reisbeschrijving: The Blue Mountains, gelegen in Ontario, Canada, betoveren met hun schilderachtige schoonheid en buitenavonturen. Dit gebied biedt het beroemde Blue Mountain Resort, een paradijs voor skiërs in de winter en een trekpleister voor wandelaars en mountainbikers in de zomer. Het Scandinave Spa Blue Mountain biedt ontspanning te midden van de natuurlijke pracht. Het schilderachtige dorp biedt boetieks en eetgelegenheden. De Bruce Trail biedt wandelroutes met prachtige uitzichten op de Niagara Escarpment. The Blue Mountains zijn een ideale bestemming voor outdoorliefhebbers en rustzoekers die willen genieten van de natuurlijke omgeving en recreatieve activiteiten.
Meer informatie
16 nov
Hotel only
1 Nacht
17 nov
Autoreis van 157 Kilometers - 2uur 25min
The Blue Mountains
Toronto
17 nov
10. Toronto
Overnachten
Reisbeschrijving: Toronto, gelegen aan Lake Ontario in Canada, betovert met zijn kosmopolitische vibe en culturele diversiteit. De stad biedt iconische bezienswaardigheden zoals de CN Tower, het Royal Ontario Museum en de bruisende wijk Kensington Market. Yonge-Dundas Square biedt entertainment en winkels. De historische Distillery District belicht het verleden met zijn kunstgalerijen en boetieks. De Waterfront biedt een schilderachtige omgeving en recreatiemogelijkheden. De stad staat bekend om zijn diverse keuken en levendige festivals. Toronto's mix van moderne skyline, culturele rijkdom en eclectische sfeer maakt het tot een boeiende bestemming voor cultuurliefhebbers en stedelijke ontdekkingsreizigers.
Meer informatie
17 nov
Hotel only
2 Nachten
19 nov
Autoreis van 126 Kilometers - 1uur 45min
Toronto
Niagara Falls
19 nov
11. Niagara Falls
Overnachten
Reisbeschrijving: Niagara Falls, een natuurwonder tussen de grens van Ontario, Canada, en New York, Verenigde Staten, betovert met zijn majestueuze watervallen. De Horseshoe, American en Bridal Veil Falls vormen een adembenemend spektakel van waterkracht. Clifton Hill biedt entertainment en eetgelegenheden met uitzicht op de watervallen. De Niagara Parkway biedt schilderachtige uitzichten op de rivier en botanische tuinen. Boottochten zoals de Maid of the Mist nemen bezoekers mee tot aan de voet van de watervallen. Niagara Falls' natuurlijke pracht, opwindende activiteiten en sfeervolle omgeving maken het tot een iconische bestemming voor natuurliefhebbers en avonturiers.
Meer informatie
19 nov
Hotel only
2 Nachten
21 nov
Autoreis van 371 Kilometers - 3uur 46min
Niagara Falls
Windsor, Ontario
21 nov
12. Windsor, Ontario
Overnachten
Reisbeschrijving: Windsor, gelegen in Ontario, Canada, naast de grens met de Verenigde Staten, boeit met zijn mix van cultuur, geschiedenis en schilderachtige locaties. De stad biedt het prachtige Odette Sculpture Park, langs de Detroit River, en het Hiram Walker & Sons-distilleerderijmuseum. Walkerville, met zijn historische architectuur en ambachtelijke brouwerijen, biedt een levendige sfeer. Het Caesars Windsor Hotel & Casino trekt bezoekers voor entertainment. Windsor's ligging aan de grens en de blend van bezienswaardigheden maken het een interessante bestemming voor zowel geschiedenisfans als reizigers die op zoek zijn naar een bruisende stedelijke ervaring.
Meer informatie
21 nov
Hotel only
2 Nachten
23 nov
Autoreis van 304 Kilometers - 2uur 59min
Windsor, Ontario
Holland MI
23 nov
13. Holland MI
Overnachten
Reisbeschrijving: Holland, gelegen in Michigan, charmeert met zijn Nederlandse erfgoed, kleurrijke tulpenvelden en schilderachtige omgeving. De stad viert jaarlijks het Tulip Time Festival, een eerbetoon aan de Nederlandse cultuur met bloemenparades en traditionele dansen. Windmill Island Gardens biedt een authentieke Nederlandse windmolen en tuinen. Het Holland State Park biedt prachtige zandstranden aan Lake Michigan. Downtown Holland, met zijn Nederlandse architectuur en winkels, biedt een charmante sfeer. De Big Red Lighthouse, langs Lake Michigan, biedt schilderachtige uitzichten. Holland's culturele erfgoed, natuurlijke pracht en jaarlijkse festiviteiten maken het een betoverende bestemming voor cultuur- en natuurliefhebbers.
Meer informatie
23 nov
Hotel only
1 Nacht
24 nov
Autoreis van 242 Kilometers - 2uur 30min
Holland MI
Chicago IL
24 nov
14. Chicago IL
Tussenstop
Reisbeschrijving: Chicago, een stad aan Lake Michigan in Illinois, betovert met zijn indrukwekkende architectuur, culturele diversiteit en levendige sfeer. De skyline wordt gedomineerd door iconische gebouwen zoals de Willis Tower en de John Hancock Building. Millenium Park, met de beroemde "Bean" sculptuur, biedt openbare kunst en groene ruimtes. De Navy Pier is een bruisende locatie met entertainment en uitzichten op de stad. De stad staat bekend om zijn rijke muziekgeschiedenis, culinaire scene en kunstgalerijen. Chicago's mix van architectonische pracht, culturele hoogstandjes en bruisende energie maakt het een onmisbare bestemming voor cultuurliefhebbers en stedelijke ontdekkingsreizigers.
Meer informatie
24 nov
Reis van Chicago IL naar Amsterdam
Terug
KLM Royal Dutch Airlines
KLM Royal Dutch Airlines KLM Royal Dutch Airlines - KL612
16:25 - Chicago, Chicago Ohare Intl (ORD)
07:10 - Amsterdam, Schiphol (AMS)
+1 dag 7uur 45min 0 PC Rechtstreeks
Vervoer:  KL612
Cabineklasse: Economy
per persoon Indicatieprijs
3.009 €
Gebaseerd op 2 volwassenen
Pas deze reis aan en boek
Dit voorstel bestaat uit
Bestemmingen 14
Vervoer 2
Accommodaties 13
Auto's 1

Ons aanbod van rondreizen

Laat je inspireren!

Bekijk ons volledige aanbod