Fly & Drive Zuidereiland Nieuw-Zeeland
Indicatieprijs 3.911 €

Fly & Drive Zuidereiland Nieuw-Zeeland

Flextours
Aanmaakdatum: maandag 6 mei 2024
Ref ID: 9213270
per persoon Indicatieprijs
3.911 €
Gebaseerd op 2 volwassenen
Aanmaakdatum: maandag 6 mei 2024
Bestemmingen: Christchurch, Kaikoura, Abel Tasman National Park, Hokitika, Franz Josef, Wanaka, Queenstown, Te Anau, Dunedin, Christchurch

Beschrijving

05 nov
Reis van Amsterdam naar Christchurch
Vertrek vanaf
Emirates
Emirates Emirates
22:00 - Amsterdam, Schiphol (AMS)
14:00 - Christchurch, Christchurch Intl (CHC)
+2 dagen 28uur 0min 25 KG 1 tussenstop
EK
EK Emirates - EK 150
22:00 - Amsterdam, Schiphol (AMS)
07:45 - Dubai, Dubai Intl (DXB)
Vervoer:  EK150
Cabineklasse: Economy
2uur 30min - Aansluiting op het vliegveld Dubai, Dubai Intl (DXB)
EK
EK Emirates - EK 412
10:15 - Dubai, Dubai Intl (DXB)
14:00 - Christchurch, Christchurch Intl (CHC)
Vervoer:  EK412
Cabineklasse: Economy
  • 105 minimale technische tussenstop in Sydney International Airport Kingsford Smith (SYD).
07 nov
Autoverhuur
Toyota Yaris /AC/A/4dr
A/C 4 aantal deuren bij huurauto 4 Personen
Toyota Yaris /AC/A/4dr Of gelijkwaardig
Bevat:
voorwaarden met betrekking tot het vullen van de brandstoftank: Volle tank bij het ophalen
Automatisch
Onbeperkt aantal vrije kilometers
Leeftijd bestuurder

Minimaal 19, Maximaal 75

voorwaarden met betrekking tot het vullen van de brandstoftank
Volle tank bij het ophalen
Algemene betalingsvoorwaarden
1692.14 EUR charged in CreditCard
Bescherming tegen diefstal
Inbegrepen, controleer de voorwaarden
Verzekering cascoschade
Inbegrepen, controleer de voorwaarden
Huurauto ophalen

Christchurch luchthaven (Shuttle Service) - 11 Logistics Drive, Harewood - Telefoonnummer:

11 Logistics Drive, Harewood, Christchurch, 8051, Nieuw Zeeland

Terugbrengen

Christchurch luchthaven (Shuttle Service) - 11 Logistics Drive, Harewood - Telefoonnummer

11 Logistics Drive, Harewood, Christchurch, 8051, Nieuw Zeeland

07 nov
1. Christchurch
Overnachten
Reisbeschrijving: Christchurch, ligt op het prachtige Zuidereiland van Nieuw-Zeeland, is een levendige en veerkrachtige bestemming die bekend staat om zijn adembenemende landschappen, rijke geschiedenis en culturele diversiteit. Na de verwoestende aardbeving in 2011 heeft de stad zich heropgebouwd en getransformeerd tot een bruisende metropool met een mix van moderne architectuur en historische charme. Bezoekers kunnen genieten van wandelingen door prachtige parken en tuinen, zoals het Botanic Gardens en Hagley Park, of een boottocht maken over de Avon-rivier. Christchurch biedt ook een bloeiende kunst- en cultuurscene, met kunstgalerijen, theaters en levendige straatmuzikanten. Culinaire liefhebbers zullen genieten van de vele cafés, restaurants en lokale markten die verse en smaakvolle gerechten serveren. Met zijn prachtige omgeving, veerkrachtige geest en bruisende energie, biedt Christchurch een bestemming die reizigers betovert en een onvergetelijke ervaring biedt in Nieuw-Zeeland.
Meer informatie
08 nov
Autoreis van 181 Kilometers - 2uur 22min
Christchurch
Kaikoura
08 nov
2. Kaikoura
Overnachten
Reisbeschrijving: Kaikoura, is een betoverende bestemming die bekend staat om zijn adembenemende kustlandschap, overvloedige zeeleven en culinaire lekkernijen. Het stadje is een paradijs voor natuurliefhebbers en avonturiers. Bezoekers kunnen genieten van boottochten om walvissen, dolfijnen en zeehonden te spotten, en zelfs de mogelijkheid hebben om met dolfijnen te zwemmen. Kaikoura staat ook bekend om zijn heerlijke zeevruchten, waar verse kreeft en andere visgerechten worden geserveerd in lokale restaurants. Het omliggende landschap biedt ook tal van wandel- en fietspaden met prachtige uitzichten op de oceaan en de bergen. Met zijn unieke combinatie van spectaculaire natuur, wilde dieren en gastronomische geneugten, biedt Kaikoura een bestemming die reizigers betovert en een onvergetelijke ervaring biedt aan de kust van Nieuw-Zeeland.
Meer informatie
09 nov
Autoreis van 324 Kilometers - 5uur 24min
Kaikoura
Abel Tasman National Park
09 nov
3. Abel Tasman National Park
Overnachten
Reisbeschrijving: Abel Tasman National Park, staat bekend om zijn turquoise wateren, gouden zandstranden en weelderige bossen. Het park is een waar paradijs voor natuurliefhebbers en avonturiers. Bezoekers kunnen genieten van wandelingen langs prachtige kustpaden, kajakken in kristalheldere baaien en zwemmen in afgelegen baaien. Het park herbergt ook een overvloed aan vogels, zeehonden en zelfs af en toe dolfijnen. Abel Tasman National Park biedt ook mogelijkheden voor kamperen en picknicken in de natuurlijke omgeving. Het stadje Marahau, nabij het park, is de toegangspoort tot avonturen in het park en biedt accommodaties, eetgelegenheden en boekingskantoren voor activiteiten. Met zijn ongerepte schoonheid, idyllische stranden en avontuurlijke mogelijkheden, biedt Abel Tasman National Park een bestemming die reizigers betovert en een onvergetelijke ervaring biedt in de natuurlijke schatten van Nieuw-Zeeland.
Meer informatie
12 nov
Autoreis van 362 Kilometers - 5uur 52min
Abel Tasman National Park
Hokitika
12 nov
4. Hokitika
Overnachten
Reisbeschrijving: Hokitika, ligt aan de westkust van het Zuidereiland van Nieuw-Zeeland, is bekend om zijn ruige kustlijn, ambachtelijke kunst en rijke goudmijnverleden. Het stadje heeft een charmante sfeer en biedt bezoekers de mogelijkheid om te genieten van prachtige zonsondergangen op het strand, wandelingen langs het uitgestrekte zwarte zand en het verkennen van historische bezienswaardigheden. Hokitika is ook beroemd om zijn pounamu (groene steen) en ambachtelijke kunst, waar bezoekers kunnen kennismaken met het traditionele Maori-sieraden maken en lokale kunstgalerijen kunnen bezoeken. Het is een perfecte plek om unieke souvenirs te vinden. Het stadje organiseert jaarlijks ook het Wildfoods Festival, waar culinaire avonturiers kunnen genieten van exotische lokale gerechten. Met zijn ongerepte natuur, artistieke flair en historische achtergrond, biedt Hokitika een bestemming die reizigers betovert en een unieke ervaring biedt aan de westkust van Nieuw-Zeeland.
Meer informatie
12 nov
Hotel only
1 Nacht
13 nov
Autoreis van 134 Kilometers - 1uur 47min
Hokitika
Franz Josef
13 nov
5. Franz Josef
Overnachten
Reisbeschrijving: Franz Josef, staat bekend om zijn gletsjers, indrukwekkende landschappen en avontuurlijke mogelijkheden. Het stadje is vernoemd naar de Franz Josef-gletsjer, die zich majestueus uitstrekt van de toppen van de Zuidelijke Alpen tot bijna aan de rand van het regenwoud. Bezoekers kunnen genieten van wandelingen op de gletsjer, helikoptervluchten boven het ijs en ontspannen in natuurlijke warmwaterbronnen. Franz Josef biedt ook mogelijkheden voor avontuur, zoals wandelen door regenwouden, paardrijden en kajakken op nabijgelegen meren en rivieren. Het stadje zelf heeft een ontspannen sfeer, met gezellige accommodaties, restaurants en souvenirwinkels. Met zijn spectaculaire gletsjerlandschap, opwindende activiteiten en schilderachtige omgeving, biedt Franz Josef een bestemming die reizigers betovert en een onvergetelijke ervaring biedt te midden van de natuurlijke wonderen van Nieuw-Zeeland.
Meer informatie
13 nov
Hotel only
1 Nacht
14 nov
Autoreis van 286 Kilometers - 4uur 8min
Franz Josef
Wanaka
14 nov
6. Wanaka
Overnachten
Reisbeschrijving: Wanaka, ligt aan de oevers van het prachtige Lake Wanaka op het Zuidereiland van Nieuw-Zeeland, is een prachtige bestemming die bekend staat om zijn adembenemende landschappen, avontuurlijke activiteiten en ontspannen sfeer. Het stadje wordt omringd door met sneeuw bedekte bergen, glinsterende meren en weelderige bossen, waardoor het een paradijs is voor natuurliefhebbers en avonturiers. Bezoekers kunnen genieten van wandelen, mountainbiken en vissen in de omliggende natuurlijke omgeving. Wanaka biedt ook mogelijkheden voor adrenaline-pompende avonturen, zoals skydiven, paragliden en jetbootvaren. Het stadje zelf heeft een gezellige sfeer, met trendy cafés, restaurants en boetieks. Met zijn idyllische landschappen, opwindende activiteiten en ontspannen vibes, biedt Wanaka een bestemming die reizigers betovert en een onvergetelijke ervaring biedt in het hart van Nieuw-Zeeland.
Meer informatie
15 nov
Autoreis van 68 Kilometers - 1uur 7min
Wanaka
Queenstown
15 nov
7. Queenstown
Overnachten
Reisbeschrijving: Queenstown, is een adembenemende bestemming die bekend staat om zijn spectaculaire berglandschappen, avontuurlijke activiteiten en bruisende sfeer. Het stadje is een paradijs voor adrenalinejunkies, met mogelijkheden om te bungeejumpen, skydiven, bergbeklimmen, raften en nog veel meer. Bezoekers kunnen genieten van adembenemende uitzichten tijdens een rit met de gondel naar de top van de Bob's Peak of een boottocht maken over het serene Lake Wakatipu. Queenstown biedt ook mogelijkheden voor ontspanning, met uitstekende golfbanen, luxe spa's en eersteklas restaurants die culinaire hoogstandjes serveren. Het bruisende centrum van Queenstown heeft een levendige sfeer, met winkels, bars en live-entertainment. Met zijn betoverende landschappen, avontuurlijke geest en levendige ambiance, biedt Queenstown een bestemming die reizigers betovert en een onvergetelijke ervaring biedt in het hart van Nieuw-Zeeland.
Meer informatie
15 nov
Hotel only
3 Nachten
18 nov
Autoreis van 171 Kilometers - 2uur 3min
Queenstown
Te Anau
18 nov
8. Te Anau
Overnachten
Reisbeschrijving: Te Anau, ligt aan de oevers van het schilderachtige Lake Te Anau op het Zuidereiland van Nieuw-Zeeland, die bekend staat om zijn ongerepte natuur, rustige schoonheid en nabijheid van wereldberoemde natuurlijke wonderen. Het stadje dient als de toegangspoort tot het adembenemende Fiordland National Park, de thuisbasis van de indrukwekkende Milford Sound en de afgelegen Doubtful Sound. Bezoekers kunnen genieten van boottochten door de majestueuze fjorden, wandelingen door dichte regenwouden en het spotten van zeehonden en dolfijnen. Te Anau zelf biedt een ontspannen en gastvrije sfeer, met gezellige accommodaties, restaurants en winkels. Het stadje is ook de ideale uitvalsbasis voor avonturiers die de Kepler Track willen bewandelen, een van Nieuw-Zeeland's beroemde Great Walks. Met zijn serene landschappen, nabijheid van adembenemende fjorden en rustige atmosfeer, biedt Te Anau een bestemming die reizigers betovert en een onvergetelijke ervaring biedt in het hart van de Nieuw-Zeelandse natuurpracht.
Meer informatie
18 nov
Hotel only
2 Nachten
20 nov
Autoreis van 291 Kilometers - 3uur 40min
Te Anau
Dunedin
20 nov
9. Dunedin
Overnachten
Reisbeschrijving: Dunedin, staat bekend om zijn rijke geschiedenis, architecturale pracht en levendige culturele scene. Het stadje heeft een unieke mix van Schotse erfgoed en Maori-invloeden, wat zorgt voor een fascinerende sfeer. Bezoekers kunnen de prachtige historische gebouwen verkennen, zoals het Dunedin Railway Station en het Olveston House, of genieten van de prachtige tuinen van de Otago Peninsula. Dunedin biedt ook mogelijkheden voor kunst en cultuur, met talrijke kunstgalerijen, musea en theaters. Natuurliefhebbers zullen genieten van de nabijgelegen Otago Peninsula, waar ze zeehonden, albatrossen en pinguïns kunnen spotten. Met zijn historische charme, culturele flair en prachtige omgeving, biedt Dunedin een bestemming die reizigers betovert en een onvergetelijke ervaring biedt in Nieuw-Zeeland.
Meer informatie
22 nov
Autoreis van 361 Kilometers - 4uur 33min
Dunedin
Christchurch
22 nov
10. Christchurch
Overnachten
Reisbeschrijving: Christchurch, ligt op het prachtige Zuidereiland van Nieuw-Zeeland, is een levendige en veerkrachtige bestemming die bekend staat om zijn adembenemende landschappen, rijke geschiedenis en culturele diversiteit. Na de verwoestende aardbeving in 2011 heeft de stad zich heropgebouwd en getransformeerd tot een bruisende metropool met een mix van moderne architectuur en historische charme. Bezoekers kunnen genieten van wandelingen door prachtige parken en tuinen, zoals het Botanic Gardens en Hagley Park, of een boottocht maken over de Avon-rivier. Christchurch biedt ook een bloeiende kunst- en cultuurscene, met kunstgalerijen, theaters en levendige straatmuzikanten. Culinaire liefhebbers zullen genieten van de vele cafés, restaurants en lokale markten die verse en smaakvolle gerechten serveren. Met zijn prachtige omgeving, veerkrachtige geest en bruisende energie, biedt Christchurch een bestemming die reizigers betovert en een onvergetelijke ervaring biedt in Nieuw-Zeeland.
Meer informatie
22 nov
Hotel only
3 Nachten
25 nov
Reis van Christchurch naar Amsterdam
Terug
Emirates
Emirates Emirates
18:20 - Christchurch, Christchurch Intl (CHC)
12:40 - Amsterdam, Schiphol (AMS)
+1 dag 30uur 20min 30 KG 1 tussenstop
EK
EK Emirates - EK 413
18:20 - Christchurch, Christchurch Intl (CHC)
05:15 - Dubai, Dubai Intl (DXB)
Vervoer:  EK413
Cabineklasse: Economy
  • 125 minimale technische tussenstop in Sydney International Airport Kingsford Smith (SYD).
2uur 55min - Aansluiting op het vliegveld Dubai, Dubai Intl (DXB)
EK
EK Emirates - EK 147
08:10 - Dubai, Dubai Intl (DXB)
12:40 - Amsterdam, Schiphol (AMS)
Vervoer:  EK147
Cabineklasse: Economy
per persoon Indicatieprijs
3.911 €
Gebaseerd op 2 volwassenen
Pas deze reis aan en boek
Dit voorstel bestaat uit
Bestemmingen 10
Vervoer 2
Accommodaties 10
Auto's 1

Ons aanbod van rondreizen

Laat je inspireren!

Bekijk ons volledige aanbod