GP Groot-Brittannië
Indicatieprijs 1.827 €
Londen, Verenigd Koninkrijk

GP Groot-Brittannië

Flextours
Aanmaakdatum: donderdag 2 mei 2024
Ref ID: 9166949
per persoon Indicatieprijs
1.827 €
Gebaseerd op 2 volwassenen
Aanmaakdatum: donderdag 2 mei 2024

Reisbeschrijving

"Welkom bij het kloppende hart van de Formule 1-racekalender - Silverstone Circuit. Dit legendarische circuit, doordrenkt met geschiedenis en snelheid, heeft al decennia lang coureurs en fans betoverd met zijn uitdagende bochten en adembenemende racespektakels. Gelegen in het prachtige Engelse platteland, staat Silverstone bekend als een ware proeftuin voor de vaardigheden van de beste coureurs ter wereld. Met zijn veeleisende bochten en lange rechte stukken biedt Silverstone een opwindende uitdaging voor zowel de bolides als de coureurs, waardoor het een favoriet is op de Formule 1-kalender. Dit legendarische circuit heeft talloze gedenkwaardige momenten voortgebracht en heeft een onwrikbare plaats veroverd in de harten van raceliefhebbers wereldwijd. Bereid je voor op een adrenaline-pompende ervaring terwijl de bolides met ongekende snelheden door Copse, Maggots, en Becketts razen. De erfenis van Silverstone weeft zich door de geschiedenis van de Formule 1 en blijft keer op keer een episch spektakel bieden, waar snelheid, behendigheid en pure moed samenkomen. Dus, duik in de opwinding en laat je meeslepen door de grandeur van de Formule 1 op dit legendarische circuit, waar elke race een hoofdstuk is in de glorieuze geschiedenis van de autosport."
Meer informatie

Inbegrepen diensten

04 jul
Reis van Amsterdam naar Londen
Vertrek vanaf
EasyJet
EasyJet EasyJet - U22514
16:45 - Amsterdam, Schiphol (AMS)
17:00 - London, Luton (LTN)
0 PC Rechtstreeks Tarief: Standard
Vervoer:  U22514
Cabineklasse: Economy
Tarief: Standard
04 jul
Hotel only
4 Nachten
The Resident Soho 9,6 Grandioos
London - Op 0,9 km van het centrumALLEEN KAMER10 Carlisle Street, London W1D 3BR Standard double room (full double bed) (small)
Met een verblijf bij The Resident Soho bevind je je in het hart van Londen, op 10 min. lopen van Leicester Square en Piccadilly Circus. Dit hotel met chique voorzieningen ligt op 0,9 km van Brits museum en op 1 km van Oxford Street.Maak gebruik van handige voorzieningen zoals gratis wifi, conciërgeservices en winkels ter plaatse.Doe of je thuis bent in één van de 78 kamers met kitchenettes, inclusief een koelkast en een magnetron. Dankzij wifi of kabelinternet blijf je online, terwijl de flatscreentelevisie voor het kijkplezier zorgt. Bij de voorzieningen horen een (laptop)kluis en een bureau en de kamers worden dagelijks schoongemaakt.Profiteer in dit hotel van de roomservice.Enkele van de voorzieningen zijn gratis kabelinternet, een snelle uitcheckservice en een stomerij/wasserijservice.
More suggested hotel options
07 jul
Tickets
British Grand Prix: 5-7 July
British Grand Prix: 5-7 July
2 Ingangs ( Mobile tickets: 2 )
15:00 3 day Pass (Friday - Sunday) / General Admission
Zie details
08 jul
Reis van Londen naar Amsterdam
Terug
KLM Royal Dutch Airlines
KLM Royal Dutch Airlines KLM Royal Dutch Airlines - KL982 - Uitgevoerd door: KLM Cityhopper
09:20 - London, City (LCY)
11:25 - Amsterdam, Schiphol (AMS)
0 PC Rechtstreeks
Vervoer:  KL982 Uitgevoerd door:  KLM Cityhopper
Cabineklasse: Economy
per persoon Indicatieprijs
1.827 €
Gebaseerd op 2 volwassenen
Pas deze reis aan en boek
Dit voorstel bestaat uit
Bestemmingen 1
Vervoer 2
Accommodaties 1
Activiteiten 1

Ons aanbod van rondreizen

Laat je inspireren!

Bekijk ons volledige aanbod