Mexican Treasures - Perfect Honeymoon
Indicatieprijs 2.204 €

Mexican Treasures - Perfect Honeymoon

Flextours
Aanmaakdatum: donderdag 4 april 2024
Ref ID: 8397291
per persoon Indicatieprijs
2.204 €
Gebaseerd op 2 volwassenen
Aanmaakdatum: donderdag 4 april 2024
Bestemmingen: Cancun, Isla Mujeres, Valladolid, Tulum, Bacalar, Akumal, Playa del Carmen

Beschrijving

Van dag tot dag

12 sep
Reis van Amsterdam naar Cancun
Vertrek vanaf
Virgin Atlantic Airways
Virgin Atlantic Airways Virgin Atlantic Airways
13:00 - Amsterdam, Schiphol (AMS)
19:53 - Cancún, Aeropuerto Internacional de Cancún (CUN)
13uur 53min 0 PC 1 tussenstop
VS
VS Virgin Atlantic Airways - VS 3960
13:00 - Amsterdam, Schiphol (AMS)
16:30 - Atlanta, Hartsfield Jackson Atlanta Intl (ATL)
Vervoer:  VS3960 Uitgevoerd door:  Delta Air Lines
Cabineklasse: Economy
1uur 45min - Aansluiting op het vliegveld Atlanta, Hartsfield Jackson Atlanta Intl (ATL)
VS
VS Virgin Atlantic Airways - VS 1718
18:15 - Atlanta, Hartsfield Jackson Atlanta Intl (ATL)
19:53 - Cancún, Aeropuerto Internacional de Cancún (CUN)
Vervoer:  VS1718 Uitgevoerd door:  Delta Air Lines
Cabineklasse: Economy
12 sep
1. Cancun
Overnachten
Reisbeschrijving: Dag 1: Na een lange vlucht vanuit Amsterdam komen jullie vandaag aan in Cancun Airport. Jullie huurauto staat al op jullie te wachten. Om even lekker te kunnen bijkomen, rijden jullie naar een hotel vlakbij. Tijd om even uit te rusten, zodat jullie de volgende dag vroeg op pad kunnen naar Isla Mujeres, een paradijselijk eilandje met de mooiste stranden van Mexico. Mocht je vroeg aankomen, dan is er altijd de optie Cancun te verkennen. Cancun is een belangrijke wereldberoemde toeristische bestemming, evenals de zetel van de gemeente Benito Juárez. De stad ligt aan de Caribische Zee, en is een van de meest oostelijke punten in Mexico.
Meer informatie
12 sep
Autoverhuur
Chevrolet Beat /AC/4dr
Aeropuerto Internacional de Cancún
Cancún luchthaven (Desk at Airport) - Carretera Cancun - Chetumal KM 22
21:00 - 12 sep 2024
Aeropuerto Internacional de Cancún
Cancún luchthaven (Desk at Airport) - Carretera Cancun - Chetumal KM 22
12:00 - 23 sep 2024
Leeftijd bestuurder

Minimaal 18, Maximaal 69

voorwaarden met betrekking tot het vullen van de brandstoftank

Volle tank bij het ophalen

Algemene betalingsvoorwaarden
Aanbetaling van toepassing op deze boeking
466.11 EUR charged in CreditCard
Bescherming tegen diefstal
Inbegrepen, controleer de voorwaarden
Verzekering cascoschade
Inbegrepen, controleer de voorwaarden
Huurauto ophalen

Cancún luchthaven (Desk at Airport) - Carretera Cancun - Chetumal KM 22 - Telefoonnummer:

Carretera Cancun - Chetumal KM 22, Cancun, 77500, Mexico

Terugbrengen

Cancún luchthaven (Desk at Airport) - Carretera Cancun - Chetumal KM 22 - Telefoonnummer

Carretera Cancun - Chetumal KM 22, Cancun, 77500, Mexico

Reis van Cancun naar Isla Mujeres
Op eigen gelegenheid
13 sep
2. Isla Mujeres
Overnachten
Reisbeschrijving: Dag 2 - 3: Hoe vroeger je vertrekt, hoe beter! Vandaag staat Isla Mujeres op het programma. Hier gaan jullie de komnde 3 dagen heerlijk relaxen en genieten van elkaar en het eiland. Zodra je klaar bent, pak je de auto naar de Gran Puerto Cancun (Ultramar) veerbootsteiger in Puerto Juarez. Hiervandaan vertrekken de boten vertrekken elke halfuur van 5:00 uur 's ochtends tot 9:30 uur' s avonds en daarna elk uur. De overtocht duurt ongeveer 15 minuten. Dus hijs de zeilen en bereid je voor op een korte maar avontuurlijke reis over de glinsterende wateren naar Isla Mujeres! Isla Mujeres bevindt zich in de Caribische Zee, nabij het schiereiland Yucatan, ten zuidoosten van Mexico. Het eiland maakt deel uit van een van de tien gemeenten van de staat Quintana Roo en ligt dertien kilometer van de stad Cancun, het belangrijkste toeristische centrum van de regio. Isla Mujeres is een schilderachtig en charmant eiland, gelegen aan de overkant van de baai van Cancun. Zijn warme en heldere wateren zijn de perfecte thuisbasis voor dolfijnen en schildpadden en zwemmen met hen is een van de meest aantrekkelijke activiteiten. Dit is een plek met geschiedenis en spectaculaire stranden. Op het zuidelijke puntje van het eiland zijn sporen van een Maya-tempel. Het eiland werd wereldberoemd in de jaren 70, toen de Grot van de Slapende Haaien aan de wereld werd gepresenteerd door de beroemde Mexicaanse oceanograaf Ramón Bravo. Het eiland staat ook bekend om zijn prachtige onderwaterlandschappen, uitstekende locaties om te snorkelen en duiken, en de rijke biodiversiteit die het biedt. Een andere leuke plek op het eiland is het park en strandclub "El Garrafon" waar je kunt snorkelen, snuba, zeetrekken, kajakken onder andere. Iets later in dit park is er een klein gebied gewijd aan Ixchel Arquelogica.
Meer informatie
13 sep
Hotel only
2 Nachten
Reis van Isla Mujeres naar Valladolid
Op eigen gelegenheid
15 sep
3. Valladolid
Overnachten
Reisbeschrijving: Dag 4 - 6. Dag 4: Tijd voor het ontdekken van een ander deel van Mexico. Vandaag pakken jullie de ferry terug naar Cancun en rijden jullie door naar Valladolid. Valladolid, een kleurrijke en knusse stad, staat te popelen om verkend te worden. Het Zocalo, de kathedraal en het Klooster van San Bernardino de Siena zijn allemaal een bezoekje waard. Maar dat is nog niet alles! Vergeet niet om de heerlijke restaurants te proeven en de levendige straat Calzada de los Frailes te bewonderen. Het echte hoogtepunt van Valladolid is echter niet alleen de charmante stad zelf, die een van Mexico's Pueblos Magicos (Magische Steden) is, maar ook wat zich daarbuiten bevindt. Valladolid ligt namelijk op een perfecte locatie voor vele dagtochten naar de mooiste cenotes en Maya-ruïnes in de omgeving. Vandaag beginnen jullie het verblijf in Valladolid door de stad te verkennen en misschien een paar nabijgelegen cenotes te bezoeken. De beroemde cenote Suytun ligt op minder dan 15 minuten rijden van de stad, net als het complex met zowel cenote Samula als cenote Xkeken. Maar als jullie te moe zijn om nog verder te rijden maar toch een cenote willen bezoeken, geen zorgen! Cenote Zaci is misschien niet de meest indrukwekkende van alle cenotes, maar het verdient zeker punten omdat het zich midden in het centrum van de stad bevindt! Dag 5: Voor jullie eerste dagtocht vanuit Valladolid, gaan jullie naar niets minder dan Mexico's beroemdste Mayaruïne en een van de 7 Nieuwe Wereldwonderen: Chichen Itza. We raden ten zeerste aan om heel, heel vroeg te komen en het park binnen te gaan zodra het om 8:00 uur 's ochtends opent, als je de ergste drukte wilt vermijden. De meeste grote tourbussen die honderden bezoekers vanuit Cancun, Tulum en Playa del Carmen brengen, zullen pas een uur of twee later arriveren, waardoor je wat tijd hebt om de ruïnes in relatieve rust te verkennen. Als je klaar bent bij Chichen Itza zelf, zorg er dan voor dat je een duik neemt in de nabijgelegen Cenote Ik Kil! Dag 6: Vandaag staat Ek Balam op het menu. Ek Balam ligt ongeveer een halfuur rijden van Valladolid, en in tegenstelling tot het drukke Chichen Itza van de vorige dag, zal het hier waarschijnlijk behoorlijk verlaten aanvoelen. Met veel minder drukte en tal van structuren die je kunt beklimmen, is een bezoek aan Ek Balam een absoluut genot en een van onze persoonlijke favoriete stops op deze Yucatan-roadtrip. In hetzelfde complex - je hoeft je auto niet eens te verplaatsen - vind je Cenote X'canche, die naar onze mening ook een van de beste cenotes op het schiereiland is! Met prachtig helder water, een beetje een avontuurlijke sfeer en een waterval is Cenote X'canche een van die plekken waar je gemakkelijk begrijpt waarom de oude Maya's geloofden dat cenotes de ingangen naar de onderwereld waren.
Meer informatie
15 sep
Hotel only
3 Nachten
Reis van Valladolid naar Tulum
Op eigen gelegenheid
18 sep
4. Tulum
Overnachten
Reisbeschrijving: Dag 7: Op dag 7 van jullie roadtrip door Mexico is het tijd om afscheid te nemen van Valladolid en richting het strand te gaan! Tulum ligt op ongeveer anderhalf uur rijden van Valladolid, dus jullie hebben ruim de tijd om terug te keren naar de kust en vervolgens de beroemde ruïnes en het strand van Tulum te bezoeken. Hoewel de ruïnes zeker drukker zijn dan Ek Balam van gisteren, is hun locatie gewoonweg ongeëvenaard - het uitzicht op de Mayastad met uitzicht op het fantastische strand is werkelijk magnifiek. Zorg ervoor dat je je zwemkleding meeneemt: je toegangsticket voor de Tulum-ruïnes omvat ook toegang tot het strand, en je zult er zeker een paar uur willen doorbrengen! Nog meer avonturen tussen de oude ruïnes? Met al drie archeologische sites in drie dagen op het programma van deze Yucatan-roadtrip, zou je kunnen denken dat je genoeg hebt gezien. Maar we willen je toch wijzen op een extra mogelijkheid: onderweg van Valladolid naar Tulum kom je langs de ruïnes van Coba. Het is misschien niet zo druk als Chichen Itza, maar ook niet zo rustig als Ek Balam. Toch zijn de ruïnes van Coba een bezoekje waard! Je vindt er prachtige structuren tussen de bomen, en je kunt zelfs de grote piramide beklimmen voor een adembenemend uitzicht over de jungle.
Meer informatie
18 sep
Hotel only
1 Nacht
Reis van Tulum naar Bacalar
Op eigen gelegenheid
19 sep
5. Bacalar
Overnachten
Reisbeschrijving: Dag 8: Vandaag is het tijd om naar de mooiste bestemming van deze reis te gaan.. Een plek die ook wel beschreven wordt als "wat Tulum was 30 jaar geleden": Bacalar. De rit van Tulum naar Bacalar duurt minder dan 3 uur, dus afhankelijk van de tijd kun je de ochtend doorbrengen in Tulum voordat je vertrekt, of stoppen bij het Biosfeerreservaat Sian Ka'an om een ander prachtig deel van het schiereiland Yucatan te zien. Of je kunt vroeg opstaan en meteen naar Bacalar gaan om optimaal te genieten van je tijd bij deze buitenaardse lagune. Dag 9: Kijk uit over de schoonheid van de Bacalar Lagune, en je zou zomaar overtuigd kunnen worden dat je bent getransporteerd naar de Malediven of naar een obscuur Pacifisch atol. Je zult moeite hebben om te bevatten dat het blauw dat je ziet niet afkomstig is van een zee of oceaan, maar van een zoetwaterlagune. Bacalar, zowel de stad als de lagune waar het naar vernoemd is, is een droomplek waar het makkelijk is om achterover te leunen, te ontspannen en te genieten van een de beeldschone natuur. Terwijl je daar bent, overweeg dan een boottocht te maken om de beste zwemplekken en uitkijkpunten op de lagune te ontdekken, de stroomversnellingen te bekijken (in feite een natuurlijke lazy river), en af te dalen naar een van de strandclubs voor een duik en wat eten met ongelooflijke uitzichten. Terug in de stad, zorg ervoor dat je Fort San Felipe bezoekt, dat in de 18e eeuw door de Spanjaarden werd gebouwd om zich te verdedigen tegen de echte piraten van de Cariben die de stad aanvielen. Voor het avondeten kunnen we La Playita van harte aanbevelen - een van de bekendste plekken in de stad met een van de meest fantastische uitzichten op het restaurant - en ook La Pina, die niet direct aan het meer ligt maar toch een indrukwekkende tuinatmosfeer heeft.
Meer informatie
Reis van Bacalar naar Akumal
Op eigen gelegenheid
21 sep
6. Akumal
Tussenstop
Reisbeschrijving: Dag 10: Op dit punt van je Yucatan roadtrip wordt het een beetje een kies-je-eigen-avontuur, simpelweg omdat er zoveel te doen is tussen Bacalar en je uiteindelijke bestemming van Cancun, waar je over een paar dagen Mexico zult verlaten. Ons advies is om richting Playa del Carmen te gaan, wat ongeveer een rit van 3,5 uur is vanuit Bacalar en je veel dichter bij Cancun brengt en in het hart van tal van activiteiten in de Yucatan. Onderweg stop je in Akumal om een ​​hoogtepunt van je Yucatan bucketlist af te vinken: zwemmen met zeeschildpadden. Deze baai staat bekend om de schildpadden en het rustige water.
Meer informatie
Reis van Akumal naar Playa del Carmen
Op eigen gelegenheid
21 sep
7. Playa del Carmen
Overnachten
Reisbeschrijving: Dag 10-12: Nog drie dagen om alles van je Yucatan bucketlist af te vinken. De komende twee nachten verblijf je in Playa del Carmen, perfect gelegen, want hier ligt de Riviera Maya aan je voeten. Hier zijn een paar suggesties voor wat te doen op de laatste dagen van je roadtrip in de Yucatan... Neem een duik in een cenote (of twee). Playa del Carmen wordt omringd door absoluut prachtige cenotes, waaronder Cristalino, Jardin del Eden en Cenote Azul. Beleef bijvoorbeeld een stranddag bij Xpu-Ha. Hoewel de stranden in Playa del Carmen zelf niet tot de beste behoren aan de Riviera Maya, is Xpu-Ha, dat zich net buiten de stad bevindt, absoluut geweldig en een fantastische plek om te ontspannen. Ga snorkelen of duiken. Of maak een uitstapje naar het eiland Cozumel. Cozumel ligt heel dicht bij Playa del Carmen en staat vooral bekend om zijn ongelooflijke duik- en snorkelmogelijkheden! Of je nu een dagtocht vanuit Playa del Carmen boekt of zelf de veerboot naar Cozumel neemt, snorkelen kan je hier sowieso. Liever ondergronds? Snorkelen in een afgesloten cenote is een onvergetelijke ervaring.
Meer informatie
21 sep
Hotel only
2 Nachten
23 sep
Reis van Playa del Carmen naar Amsterdam
Terug
Virgin Atlantic Airways
Virgin Atlantic Airways Virgin Atlantic Airways
14:05 - Cancún, Aeropuerto Internacional de Cancún (CUN)
10:30 - Amsterdam, Schiphol (AMS)
+1 dag 13uur 25min 0 PC 1 tussenstop
VS
VS Virgin Atlantic Airways - VS 5497
14:05 - Cancún, Aeropuerto Internacional de Cancún (CUN)
17:51 - Atlanta, Hartsfield Jackson Atlanta Intl (ATL)
Vervoer:  VS5497 Uitgevoerd door:  Delta Air Lines
Cabineklasse: Economy
2uur 19min - Aansluiting op het vliegveld Atlanta, Hartsfield Jackson Atlanta Intl (ATL)
VS
VS Virgin Atlantic Airways - VS 3948
20:10 - Atlanta, Hartsfield Jackson Atlanta Intl (ATL)
10:30 - Amsterdam, Schiphol (AMS)
Vervoer:  VS3948 Uitgevoerd door:  Delta Air Lines
Cabineklasse: Economy
per persoon Indicatieprijs
2.204 €
Gebaseerd op 2 volwassenen
Pas deze reis aan en boek
Dit voorstel bestaat uit
Bestemmingen 7
Vervoer 2
Accommodaties 6
Auto's 1

Ons aanbod van rondreizen

Laat je inspireren!

Bekijk ons volledige aanbod