Eilandhoppen Koh Samui
Indicatieprijs 2.160 €

Eilandhoppen Koh Samui

Meerbestemming
Aanmaakdatum: donderdag 12 oktober 2023 - Vertrek vanaf: maandag 1 april 2024
Ref ID: 6789314
per persoon Indicatieprijs
2.160 €
Gebaseerd op 2 volwassenen
Aanmaakdatum: donderdag 12 oktober 2023 - Vertrek vanaf: maandag 1 april 2024
Bestemmingen: Bangkok, Chumphon, Koh Tao, Koh Phangan, Koh Samui

Beschrijving

Van dag tot dag

01 apr
Reis van Amsterdam naar Bangkok
Vertrek vanaf
KLM Royal Dutch Airlines
KLM Royal Dutch Airlines KLM Royal Dutch Airlines - KL875
17:05 - Amsterdam, Schiphol (AMS)
09:30 - Bangkok, Suvarnabhumi Intl (BKK)
+1 dag 11uur 25min 0 PC Rechtstreeks
Vervoer:  KL875
Cabineklasse: Economy
02 apr
1. Bangkok
Overnachten
Reisbeschrijving: Bangkok is de hoofdstad en met circa 8.280.925 geregistreerde inwoners tevens de grootste stad van Thailand. De bevolking van de hele agglomeratie Bangkok, die zich tot buiten de grenzen van de gelijknamige provincie uitstrekt, wordt geschat op zo'n 15 miljoen inwoners. De stad is gevestigd op de oostelijke oever van de Menam (Chao Phraya-rivier), dicht bij de Golf van Thailand.
Meer informatie
05 apr
Reis van Bangkok naar Chumphon
Nok Air
Nok Air Nok Air - DD606
13:40 - Bangkok, Don Mueang (DMK) Alternatieve luchthaven
14:40 - Chumphon, Chumphon (CJM)
1uur 0min Rechtstreeks Tarief: Nok Lite
Vervoer:  DD606
Cabineklasse: Economy
Tarief: Nok Lite
05 apr
2. Chumphon
Overnachten
Reisbeschrijving: Met 200 kilometer aan kustlijn heeft Chumphon veel prachtige en verlaten stranden, evenals enkele van de beste duik- en snorkelplekken aan de golfkust. De provincie Chumphon ligt halverwege de Landengte van Kra, het smalle stuk land dat wordt geflankeerd door de Andamanse Zee in het westen en de Golf van Thailand in het oosten; het westen van Chumphon grenst aan Myanmar, terwijl het oosten van de provincie bestaat uit meer dan 200 kilometer kustlijn met talloze stranden die zelden worden bezocht door toeristen. Daardoor is Chumphon een ideale bestemming voor diegenen die ontspanning zoeken in een natuurlijke en rustige omgeving. Chumphon stad, de hoofdstad van de provincie, is de toegangspoort tot andere zuidelijke provincies en de eilanden in de Golf van Thailand, met name Koh Tao. Hoewel het gebied niet overspoeld wordt door toeristen, zijn er nog steeds veel mogelijkheden voor zonnebaden, zwemmen, zeilen, paragliden, duiken en snorkelen. Historische documenten vermelden dat Chumphon continu bewoond werd door verschillende gemeenschappen sinds de prehistorie, vooral in het gebied langs de oevers van de Tha Taphao-rivier. Chumphon was ook een van de belangrijkste handelscentra van Siam (Thailand voor de Tweede Wereldoorlog). Als grensstad wordt aangenomen dat Chumphon zijn naam heeft gekregen van Chumnumphon, wat de opeenhoping van krachten betekent. Telkens wanneer er bewegingen van het leger waren, zouden de soldaten hier in deze provincie hun krachten verzamelen. Andere bronnen beweren dat de naam is afgeleid van een lokale plant genaamd Maduea Chumphon, die in dit gebied overvloedig aanwezig is. Deze plant is een symbool geworden van de provincie Chumphon. Chumphon stad, de hoofdstad van de provincie Chumphon, is de toegangspoort tot de zuidelijke provincies van Thailand en de eilanden in de Golf van Thailand, met name Koh Tao. Met meer dan 200 kilometer aan kustlijn met talloze ongerepte stranden, is Chumphon een ideale bestemming voor diegenen die ontspanning zoeken in een natuurlijke en rustige omgeving en willen genieten van activiteiten zoals zonnebaden, zwemmen, zeilen, paragliden, duiken en snorkelen.
Meer informatie
06 apr
Reis van Chumphon naar Koh Tao
Smile Samui Tour & Transportation
Smile Samui Tour & Transportation - Smile Samui Tour & Transportation
07:00 - Chumphon, Chumphon City center
08:45 - Koh Tao, Koh Tao City Center
1uur 45min 20 KG Rechtstreeks
Cabineklasse: Economy
Beschrijving:

Travel by High speed Catamaran from Chumphon (Lomprayah Pier) to Koh Tao (Mae Haad Pier).

06 apr
3. Koh Tao
Overnachten
Reisbeschrijving: Het kleine eiland Koh Tao ligt net ten noorden van Koh Samui en Koh Phangan, en is gemakkelijk te bereiken via een openbare veerbootoversteek. Vluchten naar Koh Samui zijn beschikbaar vanuit Bangkok, Chiang Mai, U-Thapao / Pattaya, Phuket, Krabi, Kuala Lumpur, Singapore en Hong Kong. Afhankelijk van het tijdschema, kan een overnachting op Koh Samui nodig zijn (transferdetails zijn te vinden bij het betreffende hotel). Koh Tao wordt beschouwd als een Eldorado voor duikers en snorkelaars vanwege het heldere water en de gevarieerde onderwaterwereld. Maar ook individualisten, "eilandverzamelaars" en strandliefhebbers hebben Koh Tao op hun vlag geschreven. Het eiland Nang Yuan, aan de noordwestpunt van Koh Tao, is een drukke excursie, maar Koh Tao zelf wordt gespaard. Een versterkte weg leidt van de hoofdveerboot van Mae Haad Bay naar het zuiden naar Chalok Baan Kao, naar het noorden eindigt het in Sairee (andere baaien kunnen behoorlijk avontuurlijk zijn, geef de voorkeur aan een longtail boot). In Mae Haad, de hoofdstad van het eiland, is er een aanzienlijk aantal restaurants, hang-out plekken, mini-bars en winkels. De service in de hotels is niet helemaal op de stand van Koh Samui, wat vaak Birmese personeel is maar erg vriendelijk. Het belangrijkste evenement is kort en hevig, vallend in de maanden november en december (niet aanbevolen).
Meer informatie
08 apr
Reis van Koh Tao naar Koh Phangan
Smile Samui Tour & Transportation
Smile Samui Tour & Transportation - Smile Samui Tour & Transportation
09:30 - Koh Tao (Mae Haad Pier) (Harbour)
10:30 - Koh Phangan, Koh Phangan City Center
1uur 0min 20 KG Rechtstreeks
Cabineklasse: Economy
Beschrijving:

Travel by High speed Catamaran from Koh Tao (Mae Haad Pier) to Koh Phangan (Thong Sala Pier).

08 apr
4. Koh Phangan
Overnachten
Reisbeschrijving: Ko Pha Ngan is een eiland in de Golf van Thailand in het zuidoosten van Thailand in de provincie Surat Thani. Het maakt deel uit van de Samui-archipel. Het staat bekend om zijn Full Moon Party op Haad Rin Beach en als een bestemming voor backpackers. Ko Pha Ngan heeft twee zustereilanden: het grotere Ko Samui in het zuiden en het kleinere Ko Tao in het noorden.
Meer informatie
11 apr
Reis van Koh Phangan naar Koh Samui
Shuttle Van & Join Speedboat
Shuttle Van & Join Speedboat - Santhiya Resorts & Spas
10:00 - Koh Phangan City Center
10:40 - Koh Samui, Koh Samui
40min 6 PC Rechtstreeks
Cabineklasse: Economy
Beschrijving:

The friendly staff at Santhiya will take you from Santhiya Koh Phangan Resort & Spa with shuttle van transfer to the Thongsala Pier and transit to Santhiya join speedboat transfer to The Santhiya Samui Pier, which nearby the Punnpreeda Hip Resort is where Santhiya Van transfer is waiting to take you for a 10 minutes drive to Samui Airport.


Please highly take note that we have 3 daily transfer service from 24 Dec 2023 - 30 April 2024 and 15 July - 31 August 2024 by Santhiya Speedboat from Koh Pha-ngan to Samui Airport which are departure 10:00, 12:00 and 14:00 respectively. From 01 May 2024 - 14 July 2024, there is only 1 schedule transfer service departure at 11:00.


11 apr
5. Koh Samui
Overnachten
Reisbeschrijving: Ko Samui is een eiland gelegen in de Golf van Thailand, ongeveer 560 km ten zuiden van Bangkok. Het behoort tot de provincie Surat Thani.
Meer informatie
15 apr
Reis van Koh Samui naar Amsterdam
Terug
Bangkok Airways
KLM Royal Dutch Airlines
Meerdere luchtvaartmaatschappijen Meerdere luchtvaartmaatschappijen
09:15 - Koh Samui, Koh Samui (USM)
19:15 - Amsterdam, Schiphol (AMS)
15uur 0min 0 PC 1 tussenstop
PG
PG Bangkok Airways - PG 122
09:15 - Koh Samui, Koh Samui (USM)
10:30 - Bangkok, Suvarnabhumi Intl (BKK)
Vervoer:  PG122
Cabineklasse: Economy
1uur 35min - Aansluiting op het vliegveld Bangkok, Suvarnabhumi Intl (BKK)
KL
KL KLM Royal Dutch Airlines - KL 876
12:05 - Bangkok, Suvarnabhumi Intl (BKK)
19:15 - Amsterdam, Schiphol (AMS)
Vervoer:  KL876
Cabineklasse: Economy
per persoon Indicatieprijs
2.160 €
Gebaseerd op 2 volwassenen
Pas deze reis aan en boek
Dit voorstel bestaat uit
Bestemmingen 5
Vervoer 6
Accommodaties 5

Ons aanbod van rondreizen

Laat je inspireren!

Bekijk ons volledige aanbod