Citytrip Milaan - luxe
Indicatieprijs 546 €
Milaan, Italië

Citytrip Milaan - luxe

Wereldplanner
Aanmaakdatum: maandag 23 september 2024
Ref ID: 13153360
per persoon Indicatieprijs
546 €
Gebaseerd op 2 volwassenen
1.092 €
Totale prijs
Aanmaakdatum: maandag 23 september 2024
Thema's

Beschrijving

Reisbeschrijving

Een citytrip naar Milaan, de modehoofdstad van Italië, is om diverse redenen aantrekkelijk:


1. Mode en winkelen: Milaan staat bekend om zijn modescene en is de thuisbasis van enkele van 's werelds meest vooraanstaande modeontwerpers en merken. Verken winkelstraten zoals de Via Montenapoleone en ontdek de nieuwste modetrends.


2. Historische en culturele schatten: De stad biedt talloze historische bezienswaardigheden, waaronder de majestueuze kathedraal van Milaan (Duomo), het kasteel Sforza en diverse musea zoals het Leonardo da Vinci Museum.


3. Kunst en architectuur: Bewonder kunstwerken en architectonische meesterwerken, waaronder De Laatste Avondmaal van Leonardo da Vinci en moderne gebouwen zoals de Pirelli-toren.


4. Culinaire geneugten: Geniet van de heerlijke Noord-Italiaanse keuken in lokale trattoria's en restaurants, waar je gerechten zoals risotto en ossobuco kunt proeven.


5. Theaters en opera: Milaan is de thuisbasis van het wereldberoemde Teatro alla Scala, een van 's werelds meest prestigieuze operahuizen. Je kunt ook genieten van theatershows en concerten in de stad.


6. Groene oases: Ontsnap aan de drukte in prachtige parken zoals Parco Sempione en Giardini Pubblici Indro Montanelli.


7. Business en financiële hub: Milaan is het zakelijke centrum van Italië en biedt indrukwekkende moderne wolkenkrabbers en zakelijke kansen.


8. Gastvrijheid: Italianen staan bekend om hun gastvrije aard, en je zult warm worden ontvangen in Milaan.


9. Omliggende regio's: Milaan is een ideale uitvalsbasis om andere Noord-Italiaanse steden en regio's te verkennen, zoals het Comomeer, Venetië en de Italiaanse Alpen.


10. Evenementen en beurzen: De stad organiseert het hele jaar door evenementen, variërend van de Milan Fashion Week tot de Salone del Mobile, 's werelds grootste meubelbeurs.


Kortom, Milaan biedt een unieke mix van mode, cultuur, gastronomie en zakelijke kansen, waardoor het een aantrekkelijke bestemming is voor een citytrip in Italië.

Meer informatie

Inbegrepen diensten

24 okt
Reis van Amsterdam naar Milaan
Vertrek vanaf
EasyJet
EasyJet EasyJet - U23852
08:50 - Amsterdam, Schiphol (AMS)
10:35 - Milano, Malpensa (MXP)
Rechtstreeks Tarief: Standard
Vervoer:  U23852
Cabineklasse: Economy
Tarief: Standard
24 okt
Hotel only
2 Nachten
Radisson Collection Hotel, Santa Sofia Milan 8,8 Heel goed
Milan - Op 1,2 km van het centrumALLEEN KAMERVia Santa Sofia 37, Milan 20122 TWEEPERSOONSKAMER KINGSIZE BED - NIET-ROKERS
Radisson Collection Hotel, Santa Sofia Milan bevindt zich in Milaan, in Centrum van Milaan, op een kwartiertje lopen van Piazza del Duomo en Kathedraal van Milaan. Dit hotel met luxe voorzieningen ligt op 0,6 km van Università Commerciale Luigi Bocconi en op 1,2 km van Galleria Vittorio Emanuele II.Neem de tijd om jezelf te verwennen met een bezoekje aan de volledig uitgeruste spa.Doe of je thuis bent in één van de kamers met een minibar en een flatscreentelevisie. Op je kamer heb je een tv met digitale zenders die zorgt voor het kijkplezier. De privébadkamers zijn uitgerust met gratis toiletartikelen en haardrogers. Bij de voorzieningen horen een kluis en een bureau en de kamers worden dagelijks schoongemaakt.Gasten van Radisson Collection Hotel, Santa Sofia Milan kunnen genieten van een deugddoende maaltijd in het restaurant. Sluit je dag af met een drankje in een bar/lounge. Op werkdagen wordt er tegen betaling een ontbijtbuffet geserveerd van 07.00 uur tot 10.30 uur en in het weekend is dit beschikbaar van 07.00 uur tot 11.00 uur.Enkele van de voorzieningen zijn een 24-uurs receptie en een lift. Ter plaatse heb je parkeerplaatsen.
26 okt
Reis van Milaan naar Amsterdam
Terug
EasyJet
EasyJet EasyJet - U23855
16:05 - Milano, Malpensa (MXP)
18:05 - Amsterdam, Schiphol (AMS)
0 PC Rechtstreeks Tarief: Standard
Vervoer:  U23855
Cabineklasse: Economy
Tarief: Standard
per persoon Indicatieprijs
546 €
Gebaseerd op 2 volwassenen
1.092 €
Totale prijs
Pas deze reis aan naar wens en boek online
Dit voorstel bestaat uit
Bestemmingen 1
Vervoer 2
Accommodaties 1

Ons aanbod van rondreizen

Laat je inspireren!

Bekijk ons volledige aanbod